GENERELLE OPLYSNINGER

Jesper Kikkenborg
Krudttårnsvej 135, 2.tv
CVR: 29706867
Mail: contact@jesper-kikkenborg.dk
Telefon: 61711971

PRISER

Alle priser er inkl. moms og i danske kroner.

FRAGT

Vi sender altid plakaterne i forsvarlig emballage. Varene sendes med PostNord eller GLS
Levering indenfor 1-2 uger i Danmark og resten af verden

Gratis fragt

I tilfælde af toldregning i lande uden for EU, er modtager ansvarlig for betalingen

BETALING

Vi modtager betaling med Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard og Maestro

REKLAMATIONSRET

Har du modtaget en forkert eller defekt vare, kontakt os venligst
Du har som forbruger 2 års reklamationsret. Det vil sige, at hvis varen har mangler eller er anderledes end beskrevet ved købstidspunktet, har du mulighed for at klage til os. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

PERSONDATAPOLITIK

Når du handler på www.jesper-kikkenborg.dk skal du afgive oplysninger så vi kan opfylde din ordre. Du bliver bedt om at oplyse:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Kortoplysninger
  • Leveringsadresse

Vi bruger SSL (secure socket layer) i forbindelse med overførsel af al information. Vi gemmer ikke dine betalingsoplysninger i vores database af sikkerhedsmæssige årsager.

Hvad bruger vi dine oplysninger til:

  • Opfyldelse af din ordre. Det vil sige, at vi kan trække penge for dit køb, sende dig en ordrebekræftelse og en mail, når varen er sendt ud til dig samt sende varen ud til dig.
  • Kundeservice / reklamationer. Hvis du reklamerer eller beder om omlevering, skal vi bruge dine kontaktoplysninger at kunne registrere din henvendelse og gennemføre udbedring eller levere på ny.
  • For at kunne levere din ordre, udleverer vi navn og adresse til vores kurerer.
  • Andre selskaber: Vi benytter herudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data for at kunne behandle din ordre og overholde lovgivningen. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
  • Du har altid ret til at få oplyst, hvilke informationer, vi har registreret om dig og gøre indsigelse mod en registrering. Hvis oplysninger er ufuldstændige, irrelevante eller forkerte, har du ret til at få dem ændret eller slettet. I henhold til bogføringsloven, er vi dog pålagt at gemme dine købsdata i 5 år.